Driebunder 8 , 3620 Lanaken

Makkelijk regelbare centrale verwarming

Het klimaat in België is allesbehalve stabiel te noemen. Een degelijke installatie voor centrale verwarming te Lanaken is dan ook geen overbodige luxe. Heel wat mensen verwarmen hun woning op gas omdat dit een zeer gebruiksvriendelijke manier van verwarmen is die ook makkelijk op maat kan ingesteld worden. Bijnens Eddy is dan ook gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden en herstellen van elke gasketel voor zowel particulieren, winkels en bedrijven.

Energiezuinig

Omdat ook de verwarmingsprijzen jaar na jaar blijven stijgen, zorgt Bijnens Eddy voor installatie van energiezuinige en kwaliteitsvolle verwarmingsketels. Afhankelijk van uw eigen voorkeur en de specifieke behoeftes van de woning, krijgt u advies op maat. Een zuinige ketel kan u namelijk jaarlijks heel wat euro’s laten besparen en draagt bovendien ook beter zorg voor het milieu. Een win-win situatie dus voor alle partijen.

Correcte en tijdige afwerking

Zowel bij renovatie als bij nieuwbouwprojecten wordt er gezorgd voor een correcte opvolging en tijdige afwerking. U verliest dus geen tijd met het wachten op de volgende aannemer maar alle werken kunnen perfect aansluitend uitgevoerd worden. Hebt u vragen of wenst u meer info over uw centrale verwarming te Lanaken. Stuur dan een mailtje of bel meteen.

BATIBOUW+ PARTNER