Driebunder 8 , 3620 Lanaken

Zonne-energie, een cadeautje van de natuur

Moeder Natuur levert ons heel wat energiebronnen waar we vandaag de dag nog altijd veel te weinig mee doen. De zon is hier het mooiste voorbeeld van. We krijgen de kans om gratis ons warm water te verwarmen of onze woning van elektriciteit te voorzien en toch doen we dit amper. Hoog tijd voor verandering dus.

Geen stap in het ongewisse

Als ervaren specialist neemt Bijnens Eddy u bij de hand en laat hij u de wereld van de alternatieve energiemogelijkheden en zonne-energie te Lanaken ontdekken. Men toont u de verschillende opties en geeft aan welke installaties voor u mogelijk zouden zijn. Zonder verplichtingen wordt er een passende offerte opgesteld, rekening houdend met uw budget.

Lief voor het milieu

Overal wordt er gesproken over milieuvervuiling, opwarming van de Aarde, CO-uitstoot,…Het is dus ook voor u geen slecht idee om uw steentje bij te dragen. Als u hiermee dan nog eens heel wat kunt besparen, dan zult u zonder twijfel meteen overtuigd zijn over het feit dat zonne-energie voor uw woning te Lanaken een perfecte oplossing is. Wilt u ook besparen en het milieu ontlasten? Neem dan meteen contact op en er wordt zo snel mogelijk een afspraak ingepland.

BATIBOUW+ PARTNER