Waarom woningventilatie een must is in 2021Door de stijgende energienormen zien we meer en meer dat woningen van boven tot onder geïsoleerd worden. Toch heeft al die isolatie ook nadelen voor de verluchting van uw woning. U krijgt veel minder frisse lucht binnen en vocht kan niet meer naar buiten met schimmels en muffe geuren als gevolg.

Geef schimmels en vocht geen kans met een ventilatiesysteem

Wist u dat wij gemiddeld 70 % van ons leven doorbrengen tussen vier muren? Om uw gezondheid optimaal te houden is het dus belangrijk om voldoende frisse lucht in te ademen. Tochtvrije kamerlucht voorkomt verkoudheden en is ontzettend goed voor uw gezondheid, slaapritme, concentratie én prestatievermogen.

Door de installatie van woningventilatie in uw woning of zaak voorkomt u dat vocht zich in de ruimte zal vastzetten. De luchtcirculatie zorgt voor voldoende aanvoer van verse lucht maar laat u ondertussen ook toe om optimaal te isoleren.

Daarnaast houden de fijnfilters van een woningventilatie fijn stof en pollen tegen. Het is dus erg geschikt voor mensen met allergieën en luchtwegaandoeningen. U bevordert de optimale zuurstoftoevoer en het CO2-gehalte blijft onder max. 1000 ppm.

Bijnens Eddy van Bijnens Verwarming plaatst diverse systemen voor woningventilatie in de regio van Lanaken. Er wordt vooraf gekeken welk systeem de beste resultaten zal boeken en uiteraard speelt uw persoonlijke voorkeur ook een rol bij het maken van de juiste keuze. Niet enkel de grootte van de woning maar ook de materialen die gebruikt werden bij het bouwproces zullen van belang zijn.

Wenst u bijkomende informatie over de installatie van ventilatiesystemen?

Onze specialist Eddy Bijnens van Bijnens Verwarming helpt u bij het installeren, onderhouden en herstellen van uw verwarmingsanitair en ventilatie.

Maak een afspraak

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker