Zoek niet langer naar een expert voor uw verwarming of sanitair

Zoek niet langer naar een expert voor uw verwarming of sanitair.

Bijnens Verwarming heeft waar u naar op zoek bent. 

Loodgieter met kennis van zaken

Zelfwerkend zaakvoerder Eddy Bijnens is een gespecialiseerd loodgieter en plaatser van centrale verwarming, sanitair en ventilatie in Lanaken. Zijn expertise in alternatieve energieoplossingen zorgt ervoor dat hij ruimdenkend en oplossingsgericht werkt. Voor het installeren, onderhouden en herstellen van uw verwarming of sanitair bent u bij Bijnens Verwarming op de juiste plaats.

Nieuwbouwwoning of renovatieproject

Bijnens verwarming voert opdrachten uit in nieuwbouwwoningen en verbouwingsactiviteiten. Wij bieden een totaalpakket op aanvraag. Hierbij wordt zowel het sanitair, de elektriciteit, de ventilatie, de verwarming en eventueel een zonneboiler of zonnepanelen vakkundig geplaatst.

Hersteldienst

Een panne komt altijd voor op een ongelegen moment.  Geen paniek want vakman Eddy Bijnens zorgt voor een snelle interventie. Alles wordt in het werk gesteld om elk probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Ons aanbod

Verwarming

Zorg voor een optimaal werkende verwarmingsinstallatie en laat deze regelmatig door ons onderhouden of volledig vernieuwen.

Ontdek Meer

Sanitair

Zowel kleine of grote sanitaire projecten zijn bij ons in goede handen. Vraag gerust uw gratis offerte aan.

Ontdek Meer

Ventilatie

Meer dan ooit worden woningen geïsoleerd en dus is een goede verluchting van cruciaal belang. Kies daarom voor een ventilatiesysteem dat bij uw woning past.

Ontdek Meer

Laatste Nieuws

In de kijker