Verwarming

Makkelijk regelbare centrale verwarming

Het klimaat in BelgiĆ« is allesbehalve stabiel. Een degelijke installatie voor centrale verwarming in Lanaken is dan ook geen overbodige luxe. Heel wat mensen verwarmen hun woning op gas omdat dit een zeer gebruiksvriendelijke manier van verwarmen is die ook makkelijk op maat kan ingesteld worden. Eddy Bijnens is gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden en herstellen van elke gasketel voor zowel particulieren, winkels en bedrijven.

Energiezuinig

Omdat ook de verwarmingsprijzen jaar na jaar blijven stijgen, zorgt Eddy Bijnens voor installatie van energiezuinige en kwaliteitsvolle verwarmingsketels.

Afhankelijk van uw eigen voorkeur en de specifieke behoeftes van de woning, krijgt u advies op maat. Een zuinige ketel kan u namelijk jaarlijks heel wat euro’s laten besparen en draagt bovendien ook beter zorg voor het milieu. Een win-win situatie dus voor alle partijen.

Correcte en tijdige afwerking

Zowel bij renovatie als bij nieuwbouwprojecten wordt er gezorgd voor een correcte opvolging en tijdige afwerking. U verliest dus geen tijd met het wachten op de volgende aannemer maar alle werken kunnen perfect aansluitend uitgevoerd worden. Hebt u vragen of wenst u meer info over uw centrale verwarming te Lanaken?

Kies het energiebesparend verwarmingssysteem dat bij u past

Aardgas

De fossiele brandstof behoort dankzij zijn lage CO-uitstoot tot de groene energiebronnen.

Ontdek meer

Stookolie

Er bestaan verschillende soorten stookolie die gebruikt worden in o.a verwarmingsinstallaties. 

Ontdek meer

Warmtepomp

Met een warmtepomp kan u lagere verwarmingskosten combineren met een milieuvriendelijke warmteproductie.

Ontdek meer

Zonneboiler

Met een zonneboiler kunnen eindverbruikers tot 25 procent energie besparen.

Ontdek meer

In de kijker