Ventilatie

Woningventilatie, een wettelijke verplichting

Door de stijgende energienormen zien we meer en meer woningen die van boven tot onder geïsoleerd worden. Men wil namelijk optimaal besparen op energieverbruik en hoe beter u isoleert, des te minder u de verwarming moet aanzetten. Toch heeft al die isolatie ook nadelen want hierdoor is er veel minder frisse lucht in uw woning en kan vocht niet meer naar buiten met schimmels en muffe geuren als gevolg.

Diverse systemen

Eddy Bijnens van Bijnens Verwarming plaatst diverse systemen voor woningventilatie in de regio van Lanaken. Er wordt vooraf gekeken welk systeem de beste resultaten zal boeken en uiteraard speelt uw persoonlijke voorkeur ook een rol bij het maken van de juiste keuze. Niet enkel de grootte van de woning maar ook de materialen die gebruikt werden bij het bouwproces zijn van belang.

Geen schimmels en vocht meer

Door de installatie van woningventilatie in uw gebouw in Lanaken voorkomt u dat vocht zich binnenin de woning zal vastzetten. De luchtcirculatie zorgt voor voldoende aanvoer van verse lucht maar laat u ondertussen ook toe om optimaal te isoleren.

Wenst u bijkomende informatie over de installatie van ventilatiesystemen? Of hebt u een vraag over verluchting of vocht in uw woning? 

In de kijker