Sanitair

Uw sanitaire installatie in een nieuw jasje

Na een drukke werkdag is het van belang dat u even kan ontspannen. Een verkwikkende douche of een deugddoend bad nemen kunnen hier zeker bij helpen. Een voorwaarde is natuurlijk dat uw sanitaire installatie in uw woning in Lanaken optimaal werkt zodat u plots niet te maken krijgt met een koude douche.

Voor alle sanitaire werken kunt u terecht bij Eddy Bijnens, uw vakman uit eigen streek, die het nodige doet om u van alle comfort te voorzien.

Kleine en grote werken

Uw sanitaire installatie in Lanaken bestaat uit veel meer dan uw badkameruitrusting of toilet. Ook de afvoer van uw wasmachine, uw kranen, uw sauna of uw gootsteen maken hier deel van uit.

Het is dus van cruciaal belang dat elk element optimaal onderhouden wordt om nergens lekken of problemen te krijgen. Schakel Eddy Bijnens in bij alle soortgelijke taken zodat u nooit aan elementair comfort moet inboeten.

Werken op maat van uw budget

Alle uit te voeren werken worden steeds uitgebreid met de klant besproken. Het budget wordt grondig overlopen zodat men niet voor onverwachte uitgaven komt te staan.

Kunt u zich vinden in de vooropgestelde offerte, dan worden de werken meteen ingepland. Ook voor ventilatie, verwarming en alternatieve vormen van energie kunt u bij Bijnens Eddy steeds terecht.  Boek alvast een vrijblijvend bezoek ter plaatse.

In de kijker